معاون وزیر خارجه: گزاره‌های معیوب درباره ایران توسط رسانه‌های نزدیک به صهیونیسم ساخته می‌شود سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است رسانه‌های عبری: طرح کوچ اجباری اهالی غزه در حال اجرا است حماس: هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته‌ایم اسرائیل هیوم: آمریکا در حال بررسی تعلیق تحریم‌ها علیه ایران است دنیس راس: با وجود اختلافات ایران و آمریکا، توافق امکان‌پذیر است اسلامی: کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم سیل استرالیا حداقل ۱۰ هزار خانه را زیر آب برد حمله یک گروه تبهکار در هائیتی ۵۰ کشته برجا گذاشت /مهاجمان خانه‌ها را آتش زدند ایالات متحده دستور کاهش تحریم‌های سوریه را صادر کرد جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در پی ورود کشتی‌های جنگی آمریکایی و کانادایی به تنگه تایوان، ارتش چین به حالت آماده باش درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ورود ناوشکن کلاس آرلی بورک یو اس اس هیگینز و ناوچه کلاس هلیفاکس نیروی دریایی سلطنتی کانادا به تنگه تایوان، ارتش چین در حالت آماده باش قرار گرفت.

 

سرهنگ شی یی، سخنگوی فرماندهی جناح شرقی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) امروز چهارشنبه گفت: نیرو‌های مسلح چین پس از حرکت ناوشکن یو اس اس هیگینز و ناوچه ونکوور کانادا در تنگه تایوان در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه، در حالت آماده باش هستند.

 

کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.

 

اوضاع در اطراف تایوان پس از آن تشدید شد که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه اوت از این جزیره بازدید کرد. چین سفر پلوسی را که آن را ژست حمایت از جدایی طلبی می‌دانست، محکوم کرد و مانور‌های نظامی گسترده‌ای را در مجاورت جزیره راه اندازی کرد. از آن زمان چندین کشور از جمله فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن هیئت‌های خود را به جزیره فرستاده اند که تنش‌ها را در تنگه تایوان بیشتر کرده است.

 

تایوان از سال ۱۹۴۹ به‌طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود. پکن این جزیره را استان خود می‌داند، در حالی که تایوان - سرزمینی با دولت منتخب خودش - معتقد است که یک کشور خودمختار است، اما از اعلام استقلال خودداری می‌کند. پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار